دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

مدیر حوزه علمیه استان قم با بیان این که امروز زمینه تبلیغ چهره به چهره برای طلاب جوان فراهم است گفت:به برکت انقلاب اسلامی، زمینه تبلیغ و فعالیت دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار آسان است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام و المسلمین فرخ‌فال امروز(31شهریور) در مراسم افتتاحیه مدرسه علمیه  امام صادق‌(ع) با بیان روایتی از امام رضا‌(ع) اظهار داشت: کسی نمی‌تواند مؤمن واقعی باشد مگر این‌که دارای سه خصلت باشد که یکی از خدای متعال، دیگری  از پیامبر اسلام‌(ص) و سومی از ائمه‌اطهار‌(ع) می‌باشد.

وی با اشاره لزوم حفظ اسرار مردم گفت: باید تبلیغ چهره ‌به ‌چهره با سه ویژگی، سنتی از خدای متعال و سنتی از رسول‌الله‌(ص) و سنتی از اهل‌بیت‌(ع) انجام ‌شود.

مدیر حوزه علمیه استان قم ادامه داد: اگر می‌خواهیم وظیفه ایمانی خود را با دیگرانی که در کنار ما زندگی می‌کنند احیا کنیم، باید حافظ اسرار آنان باشیم، که از آن به کتمان سرّ تعبیر شده است و سنتی است که انسان باید از خدا بیاموزد.

حجت‌الاسلام و المسلمین فرخ‌فال با اشاره به خصلت دوم مؤمن که سنتی از پیامبر اسلام‌(ص) است گفت:‌ همان‌طوری که نبیّ‌مکرم اسلام‌(ص) با مردم با اخلاق و رفتار حسنه برخورد می‌کرد، مبلغین هم باید با مردم با رفتار و کردارشان مدارا کنند.

وی در ادامه صبر و شکیبایی را ویژگی سوم یک مؤمن برشمرد و افزود:‌ مبلغان  برای تبلیغ چهره‌به‌چهره و کسب موفقیت در آن،باید همواره صبر در مشکلات و تحمل آن‌ها را داشته باشند؛ چراکه در مسیر تحصیل و تبلیغ، مشکلات فراوانی برای مبلغین وجود دارد که باعث موفقیت است.

مدیر حوزه علمیه استان قم، با اشاره به وضعیت تبلیغ در رژیم ستم‌شاهی خاطرنشان کرد:‌ تبلیغ و فعالیت دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار آسان است درحالی که در زمان طاغوت آزادی عملی برای طلاب و مبلغین وجود نداشت.

*قناعت بزرگ‌ترین سرمایه‌ی طلاب

حجت‌الاسلام و المسلمین فرخ‌فال بیان داشت:‌ قناعت، بزرگ‌ترین سرمایه‌ی طلاب است،گرچه مشکلات مادی همیشه برای طلبه‌ها وجود داشته ولی قناعت موجب عزت طلبه‌ها است.

وی در ادامه با بیان این‌که علم و معنا دو بال پرواز یک طلبه هستند گفت:‌ اگر از دل و جان درس بخوانیم، دو بال علم و معنا را با کوشش، تلاش و توسل به ائمه‌اطهار‌(ع) در خود ایجاد می‌کنیم.

این استاد حوزه علمیه قم، در پایان با تأکید بر خودسازی در کنار علم‌آموزی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم معارف دینی را به جامعه بشناسانیم باید خود عامل به معارف دین باشیم تا در جامعه تأثیر بگذاریم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha